100 days!

Vandaag is de dag dat we 100 (!) dagen onderweg zijn. 100 dagen vol met verrassingen, hele mooie dingen zien, soms helemaal niks kunnen zien (mist is a bitch), hele leuke mensen ontmoeten, hele stomme mensen ontmoeten (dit hoeven we volgens mij niet meer te specificeren), af en toe teleurstellingen (vooral door de wc’s), af en toe een ieniemienie beetje chagarijnigheid (vooral door verkeerde routes lopen en verkeerde bussen nemen), maar vooral heul veel geluk. Het voelt nog niet alsof we zolang onderweg zijn, maar Mongolië lijkt eeuwen geleden. Ongelooflijk om te bedenken wat we de afgelopen 100 dagen allemaal gedaan hebben, en nog onwerkelijker om te bedenken dat we nog niet klaar zijn. Want wat ons betreft zijn we nog laaaaang niet klaar (al denkt onze bankrekening daar anders over🤓). God, ik word er bijna emotioneel van. Laat mij maar even….😭

4 thoughts on “100 days!

 1. 100 dagen? WoW de tijdvliegt maar wat een mooie dingen hebben jullie gedaan zeg! Ik hoop dat er no veel mooie ervaringen bij gaan komen en dat de ervaring van een bijna lege bankrekening of even uit mag blijven.
  Veel plezier en mooie dingen de komende weken👍❤️❤️

  Pa

  Like

 2. Wat een super mooi overzicht van de afgelopen 100 dagen!! 😍 wat een prachtig avontuur. Op naar minimaal de volgende 100 dagen 😬
  😘

  Like

 3. Kanjers!:) 100 dagen al, ik moet zeggen dat jullie hier op het strand gemist worden met dit weer… maar al die gave natuur en cultuur daar is het zeker waard! Fingers crossed dat er nog heel wat dagen reizen bijkomen!:):) veel plezier!

  Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s